5 Drops This Month – Men Essentials

The F Thing has its new drops on a weekly basis, both for men as well as women. These drops are based on the current trend that’s going in every part of the world. We hacked the style from Beckham, Jungkook, Sebastian Stan, to Harry Styles and collected these 5 basic drops.

First off, let’s start from the top with newsboy cap from a local brand Elf.
Mengutip Wikipedia,

“The style was popular in Europe and North America in the early 20th centuries among both boys and adult men. As the name suggests, it was at the time associated with newspaper boys. This gives rise to a misunderstanding. It is true that many newspaper boys and other working boys at the time wore flat caps along with other styles. This style was not, however, worn only by boys.”

Kedua, kita masih mau kamu untuk selalu sehat tapi tetap kece kayak Jungkook BTS. Lepas dari kamu army atau nggak, masker wajib pakai saat pandemi seperti ini. Langsung aja beli masker motif army dari Manly. Tenang, masker brand ini 3 ply/lapis, jadi aman filter. Plus, karena bahannya kain jadi kamu bisa cuci berulang kali.
Ketiga, kita ikutin tips para cewek: cowok tuh lebih ganteng kalau pakai baju hitam. Tambahan: nggak tau kenapa. Let’s follow Sebastian Stan in this case, the dude often wears black tshirt to informal events from talkshow to press conference. Well, if the Winter Soldier opts for a casual laid-back tshirt, why don’t we? Bisa cek dari Resilen atau dari Saint York
Terakhir: full print shirts. Who is the king of this trend? One and only: Harry Styles. Padu padan kemeja full print termasuk gampang. Justru karena motif udah full sebagai atasan, bawahan bisa apa aja selama polos. Jins biru tua? Masuk. Celana bahan hitam? Masuk. Chino warna khaki atau coklat atau merah sekalian? Masuk. Cek langsung kemeja lengan pendek dari W.ESSENTIELS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Beauty Fest
clozette
en_USEnglish
id_IDIndonesian en_USEnglish
%d bloggers like this:
INSTAGRAM FOLLOW ON INSTAGRAM
Follow on Instagram