Beauty Hacks by Lulut Marganingtyas

To be a fashion blogger and also a stylist makes Lulut Marganingtyas often spotted at beauty brand events. Sampai sekarang, Lulut pun udah eksis punya signature makeup look juga yang penting bagi cewek yang hobinya browsing ini. Nah, apa aja must have makeup dia?

For her, beauty and fashion always compliment each other. Beauty dan fashion itu satu paket untuk menunjang penampilan. Dan untuk mengaplikasikan makeup, she never dares to go out of her comfort zone, since she has a brown skin, she fees that it’s a bit tricky to experience other makeup looks that she never tries before.

What are the makeup products that you have to put in your makeup bag?
“Sebagai penganut winged eyeliner, I can’t live without my eyeliner. Yes, sharp winged eyeliner has become my signature, along with liquid lipstick. Kalau daily makeup, gue pasti pakai foundation, eyeliner, blush-on, dan compact powder atau translucent powder dan lipcream dari MAKE OVER.”
Any skincare routines?
Facial wash aku pakai dari SENKA, toner dan serum dari NUXE, sama holy grail banget Radiant Skin Serum dari Elsheskin. Sebenarnya gue pakai 8 sampai 10 skincare routine setiap malam, tergantung kondisi wajah juga, sih. Terus juga seminggu sekali pakai sheet mask.”
What about your hair treatments?
“Selesai keramas gue cuma pakai oil serum aja. Soalnya, almost every day gue pakai hair straightening, jadi oil serum itu membantu menjaga biar rambut nggak rusak.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Women's Fashion Essentials
clozette
en_USEnglish
id_IDIndonesian en_USEnglish
%d bloggers like this:
INSTAGRAM FOLLOW ON INSTAGRAM

thefthingworld

Load More... Follow on Instagram