Lifestyle

Brand Highlight: Joylab Beauty

fthing
Monday, April 27, 2020

Yuk, lengkapin produk skincare kamu dengan Joylab Beauty. Cewek paling cantik itu adalah cewek yang paling bahagia, the joyful one is always the prettiest....
SHARE:
4 Efek Yang Dialami Cewek Kalau Cowok Selingkuh

fthing
Friday, April 24, 2020

Udah tau dulu pernah diselingkuhin, tapi masih mau aja diajak balikan. The power of forgiveness is indeed awesome—kalau terjadi sekali, tapi kalau lebih dari...
SHARE:
Pentingnya Rehat Sejenak Bareng RAN dan Hindia

fthing
Wednesday, April 22, 2020

Pengikut setia RAN pasti udah pada tau kalau mereka hobi banget ngasih teaser di tiap single baru. Tepat tanggal 21 April kemarin, lagu baru...
SHARE:
Pesan Rich Brian di Lagu Bali

fthing
Tuesday, April 21, 2020

Lagu baru Rich Brian dengan Guapdad 4000 yang berjudul Bali baru saja keluar, with an obvious message to the fans. He always has a...
SHARE:
Kamu Punya Hip Dips? Cowok Ternyata Suka, Lho

fthing
Monday, April 20, 2020

Ngerasa punya that unwanted curve antara pinggang dan paha? It’s called hip dips. News flash: men love it. And it’s not just that–there’s a whole new...
SHARE:
Tetap Harus Glowing Meskipun di Rumah, Kenapa Nggak?

fthing
Friday, April 17, 2020

Jadi udah berapa lama, nih, WFH-nya? Jangan bilang saking di rumah terus, jadi pada lupa dandan atau merawat kulit wajah? Jangan, dong, tetap harus dirawat karena...
SHARE:
Kolaborasi Pepsi X Starship: Kang Daniel dan Zico

fthing
Thursday, April 16, 2020

Most probably one of the most awaited collaborations: Zico and Kang Daniel, Kpop’s best soloists. Proyek Pepsi X Starship 2020 akan menyatukan dua bintang...
SHARE:
12 Tipe “Rekreasi” Simpel Berdasarkan Zodiak Kamu

fthing
Wednesday, April 15, 2020

Kalau dilihat dari zodiak, tiap orang memiliki favorit masing-masing untuk perawatan diri. Meluangkan waktu untuk diri sendiri di tiap harinya adalah hal penting untuk...
SHARE:
Things Zodiacs Do When Falling in Love

fthing
Saturday, December 1, 2018

Whether you’re in love right now or just managed to espace a toxic ex, let’s reflect upon these readings of your behavior according to...
SHARE:
0 comment
Rich Brian’s Hit Songs as Zodiac Signs

fthing
Friday, July 26, 2019

Rich Brian, with all of his pros and cons, has always stolen the public’s attention. Within this week, he was the talk on social...
SHARE:
0 comment
What to Binge Watch on Netflix Based on Your Zodiac Sign

fthing
Friday, March 20, 2020

Kalau kamu sedang bingung mencari tontonan baru untuk binge watch di Netflix, jangan khawatir, zodiak-mu akan menolong kamu. Berdasarkan kualitas-kualitas tertentu dari zodiak kamu,...
SHARE:
0 comment
Feeling Lucky? Let’s Hear What the Stars are Saying about Your ‘Mojo’ Month (Part 2)

fthing
Friday, March 1, 2019

Get ready for the second part of lucky months! Your sign haven’t been mentioned in the last article? Worry not, we are here to...
SHARE:
0 comment
How To Attract Your Crush Based on Their Zodiac Signs

fthing
Friday, October 11, 2019

When you’re crushing on someone, you want to get their attention. At the very least, you want them to be aware that you exist...
SHARE:
0 comment
The Perfect Scent – Let’s Choose Your Perfect Perfume Based on Zodiac

fthing
Friday, May 17, 2019

Perfume is that magic spray you use to enhance you, smell-wise and give those who smell it get a hint of who you are....
SHARE:
0 comment
Your Lucky Color in 2020 Based on Your Zodiac Sign

fthing
Friday, January 10, 2020

Starting the new year, we all got to prepare everything so that your 2020 will be better than 2019. This year, it turns out...
SHARE:
0 comment
Find the Perfect Christmas Gifts Based on Zodiac!

fthing
Saturday, December 8, 2018

Christmas is just around the corner! You might need to start buying gifts for your loved ones. Here are some gifts suggestion based on...
SHARE:
0 comment
Woman's Day Big Sale Up to 80%
  Doctor Depper  
Woman's Day Big Sale Up to 80%